Shaky Toys

Ons motto: Ga met een glimlach door het leven

Of jouw seksleven nu even in een dipje zit, je jezelf van top tot teen wilt ontdekken of je nog niet aan seks bent begonnen, bij Shakytoys kun jij terecht!

Bij Shakytoys helpen wij jou out-of-the-box te denken door middel van ons ruime aanbod aan seksspeeltjes en inspirerende blogs. Door een fijne en vertrouwde omgeving aan te bieden aan onze klanten hopen wij een glimlach op een ieder zijn gezicht te toveren. Of je nu net jouw eerste seksspeeltje aan het ontdekken bent, of elke dag in de touwen hangt, bij ons wordt je net zoals een ander gerespecteerd en behandeld.

Een groots aanbod voor iedereen

Wij begrijpen als geen ander dat iedereen zijn seksuele voorkeuren ergens anders liggen. Waar de een helemaal into bdsm is kan de ander meer plezier halen uit een superromantische setting. Bij Shakytoys zorgen wij voor een ruim aanbod waar iedereen wel iets kan vinden dat aansluit bij zijn of haar verlangens. Wij willen je aan de andere kant wel uitdagen om eens te experimenteren met nieuwe seksuele prikkels; probeer die buttplug eens, gebruik eens een leuk rollenspel, daag jezelf eens goed uit. Op deze manier zul jij jouw seksleven enkel verreiken!

Hoe wij werken

Wij reizen stad en land af om op zoek te gaan naar merken met hoogstaande kwaliteit en een goed verhaal. Wij trappen namelijk niet meer in slappe telefonische verkooppraatjes, wij willen de producten en de verkopers in het echt zien om zo een goede inschatting van de organisatie te maken. Op deze manier zorgen wij dat we alleen items op in ons assortiment nemen die overeenkomen met onze missie en visie en aansluiten bij onze doelen.

De kwaliteit van onze producten vinden wij erg belangrijk en zijn wij bij het uitzoeken erg kritisch op, daarom bieden wij voor alsnog een iets kleiner assortiment aan dan dat je misschien gewend bent. Maar wees nu eens eerlijk, niemand zit te wachten op een seksspeeltje dat na korte tijd het niet meer doet of waarvan de kwaliteit niet goed is.

Wij hebben deze webshop opgericht in …. met als missie om zoveel mogelijk mensen te helpen met het ontdekken van hun lichaam en seksuele prikkels. Wij vinden dat iedereen moet kunnen genieten in zijn eigen vertrouwde omgeving, daarom doen wij er alles aan om onze producten te verkopen voor een mooie prijs.

Onze klanten staan bij ons hoog in het vaandel, daarom bieden wij enkel de beste klantenservice aan. Zo worden klachten bij ons altijd serieus genomen, bestellingen zo snel mogelijk verstuurd, pakketjes altijd discreet verzonden en niet zomaar bij de buren afgegeven en retouren snel verwerkt.

Heb jij een brandende vraag voor ons? Stuur ons dan een mailtje naar info@shakytoys.com

Onze bedrijfsgegevens

KVK: 77038045
BTW: NL003137135B36
IBAN: NL76 KNAB 0259 9242 96

Adres:

Parallel Boulevard 11B
2202 HK Noordwijk aan Zee
Nederland, Zuid-Holland.