Word ambassadeur bij Shaky Toys

Word ambassadeur en verdien serieus geld met ShakyToys!

Ben jij iemand met een bereik van meer dan 1000 volgers op Instagram of TikTok? Dan ben je hier op het juiste adres. Wij van ShakyToys zijn namelijk altijd op zoek naar leuke content creators die reels/tiktoks of zelfs leuke foto posts willen plaatsen omtrent onze webshop. Dit kan een grappig filmpje zijn in het teken van ons assortiment, een educatieve uitleg of gewoon een super leuke foto die aansluit om onze missie en visie!

Leuk, maar wat staat daar tegenover?

Dit alles gaat natuurlijk niet zonder compensatie. Bij ShakyToys houden we ervan om de content creators bij alles te betrekken en dit doen wij ook in ons verdienmodel. Dit betekent dus dat als de content die jij hebt gedeeld erg goed gaat, wij jou ook meer uitbetalen! Dit doen wij door gewoonweg 20% van alle gegenereerde verkopen uit persoonlijke codes uit te keren aan content creators. Dus als jouw persoonlijke code voor 1000,- aan omzet heeft gezorgd ontvang jij daarvan wel 200,-!

Dit houden wij bij in een analytics omgeving en zal op maandelijkse basis met jou worden gedeeld. Hierdoor heb jij een goed inzicht in de verkopen die er voorkomen uit de content en kun jij snel cashen! Uiteraard krijg je een persoonlijke code toegewezen.

Hoe meld ik me aan?!

Bekijk onze TikTok pagina of onze Instagram pagina om een idee te krijgen waar wij naar opzoek zijn! Wil je je graag direct aanmelden of heb je nog een brandende vraag? Neem dan contact met ons op via het contactformulier of stuur een mailtje naar info@shakytoys.com